Tű nélküli lézeres mezoterápia

Arc 17500 Ft 

Arc-nyak 21 500 Ft 

Arc-nyak - dekoltázs 23500 ft

Az új iMeso® kezelőfej innovatív kialakítása révén az elektroporáció és az iontoforézis egyidejűleg végezhető. Az iontoforézis és az elektroporáció szinergikus hatását vizsgáló tanulmány megállapította, hogy az elektroporáció alkalmazása többszörösére képes növelni az iontoforézis hatékonyságát is.

Az elektroporáció hatására csökken a bőr elektromos ellenállása,valamint a barrier méret-szelektivitása is, ezért a nagyobb molekulák,kisebb áramerősségű iontoforézis segítségével vihetők a bőr mélyebb rétegeibe.

A tű nélküli mezoterápia vagy elektroporáció kifejezés arra utal, hogy egy speciális készülék segítségével közel olyan hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analítikai tisztaságú hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegébe illetve akár még mélyebbre is (bőralja), mint a hagyományos mezoterápiás kezeléssel.

A mezoterápiára való utalás másik oka az, hogy a készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok- az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén nyitott szúrcsatornához hasonló-virtuális nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag (molekulasúlytól függetlenül !!!) egyedülállóan hatékony módon penetrál (felszívódik) a bőrbe, összehasonlítva más eljárással (ld. bevezetőben)

A lipidbarrier elektromágneses hatásra létrejövő sztati­kus feltöltődése valódi hatóanyag-csatornák kialakulását eredményezi. A hám védőrétegének ellenállását ilyen módon leküzdve, az eddiginél nagyobb méretű mole­kulák bejuttatása is lehetővé válik, miközben a penetrá­ciós mélység is megnő.

Az elektroporáció alkalmazásával egyénileg összeállított koktél keverékek vihetők be a bőr mélyebb rétegeibe.

 

Kapcsolat felvétel

+36 (20) 262 3355
Online időpont foglalás
6000, Kecskemét Dobó krt. 8.