Szalon etikett

1.Egyeztessen időpontot!

Előzetes időpont egyeztetés alapján dolgozom, ezért kérek minden kedves vendégemet, hogy előzetesen megbeszélt időpontban érkezzen!

Munka közben nem áll módomban felvenni a telefont a zavartalan munkavégzés és a vendég nyugalma érdekében, azonban amint módomban áll, mindenkit visszahívok

 

2. Kérjük, érkezzen pontosan a megbeszélt időpontra!

Lehetőség szerint érkezzen 5-10 perccel korábban, a parkolási időt is vegye figyelembe!

Szolgáltatásaim meghatározott időt igényelnek, ezért késés esetén az Ön által igényelt szolgáltatás azon részét tudom csak elvégezni, amely belefér a lefoglalt időintervallumba, tekintettel a következő vendég időpontjára.

 

3. Időpont módosítási és lemondási feltételek

Ha nem tud eljönni az előre foglalt időpontban, kérem, hogy a lefoglalt időpont előtt minimum 24 órával (kizárólag munkanapokon) módosítsa vagy mondja le időpontját telefonon!
Amennyiben a lemondást elmulasztja, az Ön által igényelt szolgáltatás árának felét készenléti díjként a következő alkalommal ki kell fizetni.
Ha egymás után kétszer is előfordul, hogy Ön a megbeszélt időpontban lemondás nélkül nem jelenik meg, további időpont foglalásra nincs lehetősége.
Egy alkalommal eltekintünk a készenléti díj megfizetésétől, amennyiben betegség miatt kell az időpontot lemondania. A második lemondástól az Ön által igényelt szolgáltatás árának felét készenléti díjként a következő alkalommal ki kell fizetni.

Az időben le nem mondott szolgáltatás mástól veszi el a lehetőséget, nekem pedig anyagi kárt okoz.

 

4. Ajándékutalvány felhasználása

A szalonban vásárolt, a szalon szolgáltatásaira szóló ajándékutalványok a kiállítástól számított két hónapig érvényesek, az érvényesség hosszabbítására nincs lehetőség

 

5.Legfontosabb az egészség!

Fertőző betegség esetén nem áll módomban a kezelést elvégezni, vigyázva egymásra, ezért   mindenképpen új időpont megbeszélése szükséges!

 

A  ZAVARTALAN ÉS KORREKT EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉRDEKÉBEN KÖSZÖNÖM MINDEN KEDVES VENDÉGEM  MEGÉRTÉSÉT ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!

 

Kapcsolat felvétel

+36 (20) 262 3355
Online időpont foglalás
6000, Kecskemét Dobó krt. 8.